Allegretto's Labradoodle
 

Köpa Valp - Intresseanmälan

Här kan du skicka in en intresseanmälan och på så sätt ställa dig i kö för en valp. Man förbinder sig inte till något genom att anmäla sitt intresse. Du kommer få en automatisk bekräftelse via mejl på att intresseanmälan är mottagen. Vid frågor får ni gärna mejla allegrettoshundar@outlook.com.


Vill stå i kö för

Att vara fodervärd innebär att du tar hand om en hund åt en uppfödare. Du köper inte hunden, men den bor, lever och tas om hand av dig. Först när alla delar i fodervärdsavtalet är uppfyllt blir du hundens ägare även på pappret. Ofta blir man fodervärd åt en uppfödare som inte har möjlighet att ta hand om fler hundar, men vill kunna ta valpar på hunden i framtiden.

Hur ställer du dig till att vara fodervärd?

Du har möjlighet att redan nu tinga en valp om du vill. Om så är fallet kommer du omgående att bli kontaktad av oss och få mer information. Att tinga en valp innebär att du betalar in en handpenning och blir på så sätt mer eller mindre garanterad att få köpa en valp från denna kull (som nu är på gång). Handpenningen dras av på priset vid ett valpköp. Alla pengar betalas självklart tillbaka ifall det inte blir någon kull eller hund som uppfyller dina krav.

Det är viktigt för oss att varje valp kommer till ett hem där de får goda förutsättningar för ett bra liv. Vi hoppas därför att du även vill svara på de här frågorna...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Svenska LabradoodleklubbenWALAAllegretto's Labradoodle Accredited Logo 2023

Vi är anslutna uppfödare till Svenska Labradoodleklubben och det internationella nätverket Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.